Steaguri Romania, UE, NATO

Drapele tari

Steag Romania

Steag Romania
De la 53,00 lei
3 Reviews
Drapel Romania imprimat cu cerneluri de sublimare , material rezistent exterior, la comanda orice dimensiune si finisaj
Drapel Romania, Ue, Nato

Steag Romania pentru interior

Steag Romania (din satin) cu franjuri si ciucuri pentru interior
De la 202,00 lei
1 Reviews
Drapel imprimat pe satin, extralucios, calitate exelenta, cu franjuri si ciucuri, recomandat pentru: ambasade, receptie hoteluri, birouri. metoda de productie (2 steaguri cusute spate in spate)  
Drapel Romania, Ue, Nato

Stegulet Auto Romania cu suport inclus

Stegulet Auto Romania cu suport inclus
8,40 lei
Drapeluato Romania cu suport inclus, din poliester, pt exterior, imprimat cu drapelul Romaniei, prin policromie.
Drapel Romania, Ue, Nato

Flamura Romania

Flamura Romania
De la 167,00 lei
Steag model flamura pentru catarg  din poliester -eco flag – material special destinat producției de steaguri de exterior, conceput pentru a opune o cat mai mica rezistenta vântului.
Drapel Romania, Ue, Nato

Steag UE

SteagUE
De la 53,00 lei
6 Reviews
Drapel UE imprimat cu cerneluri de sublimare , material rezistent exterior, la comanda poate fi personalizat orice dimensiune si finisaj.
Drapel Romania, Ue, Nato

Flamura UE

Flamura UE
De la 167,00 lei
Drapel Romania, Ue, Nato

Steag NATO

SteagNATO
De la 53,00 lei
1 Reviews
drapel Romania lucios drapel Romania lucios 2
  • La reducere!
Stoc epuizat
Steaguri Romania, UE, NATO

Drapel Romania satinat cusut

Steag Romania din satin, cusut
114,00 lei
Drapel Romania de interior, satinat, cusut si este  pregatit pentru fixare pe hampa. Culorile sunt vii si lucioase, moale si catifelat.

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi steaguri cu Romania, UE sau NATO, precum si cu toate tarile lumii. De asemenea, vei putea achizitiona catarge, fanioane, cat si accesorii. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau. Te asteptam cu produse de calitate la preturi mici si ti-am pregatit seturi avantajoase. 

Steagurile Romania, UE, NATO produse de Steag.ro au o calitate superioara, acestea fiind rezistente la orice conditii meteo si stabile UV si antistatic. Culorile sunt vii, iar vizibilitatea fata-verso este foarte buna.

In functie de preferintele tale, poti alege din ce material sa fie realizate, avand posibilitatea de a alege dintre satin sau poliester. De asemenea, tu vei decide care sa fie finisajul acestora, cele doua optiuni fiind: tiv buzunar sau carabine. 

In plus, avem o gama larga de dimensiuni pentru steagurile cu Romania, UE si NATO. Poti alege dintre urmatoarele marimi: 16 x 25 cm, 20 x 30 cm, 25 x 35 cm, 30 x 45 cm, 60 x 90 cm, 80 x 120 cm, 90 x 135 cm, 100 x 150 cm sau 140 x 210 cm sau poti opta pentru steaguri in dimensiuni mari: 300 x 100 cm, 400 x 100 cm, 400 x 150 cm.

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza produse rezistente si de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. 

Iata cum sunt produse steagurile. Procesul debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de aceeasi culoare. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa. 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.