Steaguri Romania

Drapel Romania extra rezistent

Steag Romania
Drapel Romania imprimat. Material de exterior, Poliester Extra 110 gr, cu rezistenta marita la vant Material de exterior , Poliester Long Life 120 gr,  dedicat zonelor cu vant
De la 80,00 lei
Drapel Romania Drapel Romania 2
  • La reducere!

4 steaguri Romania

Steag Romania
1 Reviews
ATENTIE: Aceste steaguri sunt din material economic, subtire  cu o rezistenta la vant scazuta. Sunt dedicate utilizari la exterior pe perioade scurte de timp si pe vreme buna.
Stoc disponibil
De la 120,00 lei

Stegulet Romania pt. ambarcatiuni

Stegulet Romania pt. ambarcatiuni
3 Reviews
Drapel Romania destinat arborari pe ambarcatiuni. Este dublat pentru o rezistenta marita la vant.
De la 15,00 lei

Flamura Romania

Flamura Romania
15 Reviews
Steag model flamura pentru catarg  din poliester -eco flag – material special destinat producției de steaguri de exterior, conceput pentru a opune o cat mai mica rezistenta vântului.
De la 150,00 lei

ROMANIA sau UE sau NATO, satinate de interior

Steag Romania (din satin) cu franjuri si ciucuri pentru interior
1 Reviews
Pretul este pe bucata, indiferent de model. Drapel imprimat pe satin, extralucios, calitate exelenta, cu franjuri si ciucuri, recomandat pentru: ambasade, receptie hoteluri, birouri. metoda de productie (2 steaguri cusute spate in spate)  
De la 185,00 lei

Steag Romania

Steag Romania
5 Reviews
Drapel Romania de exterior,  imprimat cu cerneluri de sublimare , material rezistent exterior. La comanda, putem face la orice dimensiune si finisaj.
Stoc disponibil
De la 65,00 lei

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi steaguri cu Romania, UE sau NATO, precum si cu toate tarile lumii. De asemenea, vei putea achizitiona catarge, fanioane, cat si accesorii. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau. Te asteptam cu produse de calitate la preturi mici si ti-am pregatit seturi avantajoase. 

Steagurile Romania, UE, NATO produse de Steag.ro au o calitate superioara, acestea fiind rezistente la orice conditii meteo si stabile UV si antistatic. Culorile sunt vii, iar vizibilitatea fata-verso este foarte buna.

In functie de preferintele tale, poti alege din ce material sa fie realizate, avand posibilitatea de a alege dintre satin sau poliester. De asemenea, tu vei decide care sa fie finisajul acestora, cele doua optiuni fiind: tiv buzunar sau carabine. 

In plus, avem o gama larga de dimensiuni pentru steagurile cu Romania, UE si NATO. Poti alege dintre urmatoarele marimi: 16 x 25 cm, 20 x 30 cm, 25 x 35 cm, 30 x 45 cm, 60 x 90 cm, 80 x 120 cm, 90 x 135 cm, 100 x 150 cm sau 140 x 210 cm sau poti opta pentru steaguri in dimensiuni mari: 300 x 100 cm, 400 x 100 cm, 400 x 150 cm.

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza produse rezistente si de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. 

Iata cum sunt produse steagurile. Procesul debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de aceeasi culoare. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa. 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.