Steagurile lumii

Drapel Romania extra rezistent

Steag Romania
Drapel Romania imprimat. Material de exterior, Poliester Extra 110 gr, cu rezistenta marita la vant Material de exterior , Poliester Long Life 120 gr,  dedicat zonelor cu vant
De la 80,00 lei

Steag Egipt

Steag Egipt
36 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Siria

Steag Siria
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Mexic

Steag Mexic
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Iran

Steag Iran
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Irak

Steag Irak
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag China

Steag China
8 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Malta

Steag Malta
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Cehia

Steag Cehia
1 Reviews
De la 75,00 lei

STEAGURILE LUMII PRODUSE IN ROMANIA

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi  steaguri cu Romania, UE sau NATO, precum si cu toate tarile lumii. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau. De asemenea, vei putea achizitiona catarge, fanioane, cat si accesorii. Te asteptam cu produse de calitate la preturi mici si ti-am pregatiti seturi cu Stegulete UE, cat si seturi cu Fanioane UE la un pret avantajos.

Steagurile Lumii produse de Steag.ro au o calitate superioara. In functie de preferintele tale, poti alege din ce material sa fie realizate acestea, avand posibilitatea de a alege dintre satin sau poliester. De asemenea, vei putea decide care sa fie finisajul acestora, cele doua optiuni fiind: tiv buzunar sau carabine. 

In plus, avem o gama larga de dimensiuni pentru Steagurile Lumii. Poti alege dintre urmatoarele marimi: 80 x 120 cm, 90 x 135 cm, 100 x 150 cm sau chiar 140 x 210 cm.

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza produse rezistente si de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. 

Iata cum sunt produse steagurile. Procesul debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de aceeasi culoare. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa. 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.