Suntem o echipă de profesioniști cu o experiență de mai bine de 30 de ani în domeniul producției de steaguri. 

Ce ne recomandă?

  • Seriozitatea și profesionalismul
  • Producție de peste 65.000 de mii de steaguri pentru diverse instituții publice și companii
  • Consiliem corect clienții pentru a face alegerea corectă
  • Am realizat mii de simulări grafice pentru steaguri personalizate cu mesaje sau logo
  • Aparatura de ultimă generație, fixarea culorilor se realizează la temperatura de 160 °C prin procesul de sublimare, materialul imprimat poate fi spălat și are o bună rezistentață la U.V.
  • Mașini de cusut perfomante JUKI, steagurile sunt finisate cu tiv, întăritură și pot avea orice sistem de prindere.

În zilele noastre, există o multitudine de modalități de a face publicitate unei anumite afaceri, de a promova un anumit serviciu sau, pur și simplu, de a pune o companie în lumina reflectoarelor. Pe cât de eficiente pot fi multe dintre aceste metode, nu există nimic la fel de atrăgător ca un steag imens care flutură în vânt, afișând cu mândrie informațiile despre întreprindere într-un mod care captivează publicul privitor. 

Care este secretul acestor steaguri atât de atrăgătoare și cum ne menținem costurile atât de mici? Ei bine, este vorba despre potențialul de personalizare și disponibilitatea noastră de a ajuta.

Deci, cum funcționează exact procesul de personalizare?

De la încărcarea inițială a designului dumneavoastră până la imprimare - echipa noastră se află prezentă la fiecare pas pentru a asigura o calitate maximă și rezultate superioare. Steagurile vin în toate formele și dimensiunile și, în funcție de nevoile dumneavoastră, ați putea descoperi că o anumită opțiune vă avantajează mult mai mult decât altele.

Nu uitați!

Indiferent dacă vă rafinați publicul țintă, promovați servicii sau pur și simplu îmbunătățiți comunicarea cu clienții, utilizarea steagurilor publicitare reprezintă o investiție ieftină, pe termen lung și o modalitate sigură de a atrage atenția oricui.

Suntem la dispoziția dumneavoastră oricând pentru a vă ajuta responsabil să atingeți targetul dorit. Ne puteți contacta la  numărul de telefon – 0722.346.764 sau ne puteți scrie pe e-mail, la adresa contact@steag.ro

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.