Fanioanele statelor lumii

FANIOANELE STATELOR LUMII PRODUSE IN ROMANIA

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi steaguri cu toate tarile lumii, fanioane, catarge, drapele si accesorii. Te asteptam cu produse de calitate la preturi avantajoase. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau.

Fanioanele statelor lumii produse de Steag.ro au o calitate superioara, fiind confectionate din matase polyester sau matase serje. Acestea au o dimensiune standard de 16 x 25 cm si, la cerere, se poate aplica snur, franjuri sau ciucuri de diferite culori. Ai la dispozitie fanioane cu 38 de tari, plus fanion UE cu snur si ciucuri. De asemenea, iti poti crea propriul fanion cu textul si logo-ul ales de tine. In plus, poti adauga suport metalic, pe care il vei gasi la sectiunea accesorii de pe site-ul nostru. 

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza produse rezistente si de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. 

Iata cum sunt produse steagurile. Procesul debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de aceeasi culoare. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa. 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.