Steaguri membre NATO

Drapel Romania extra rezistent

Steag Romania
Drapel Romania imprimat. Material special de exterior, rezistent la rafale de vant
De la 80,00 lei

Steag NATO

SteagNATO
1 Reviews
De la 65,00 lei

Steag Cehia

Steag Cehia
1 Reviews
De la 75,00 lei

Steag Romania

Steag Romania
5 Reviews
Drapel Romania de exterior,  imprimat cu cerneluri de sublimare , material rezistent exterior. Lla comanda orice dimensiune si finisaj.
Stoc disponibil
De la 65,00 lei

STEAGURI NATO PRODUSE IN ROMANIA

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi  steaguri cu Romania, UE sau NATO, precum si cu toate tarile lumii. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau. De asemenea, vei putea achizitiona catarge, fanioane, cat si accesorii. Te asteptam cu produse de calitate la preturi mici.

Steagurile NATO produse de Steag.ro au o calitate superioara. In functie de preferintele tale, poti alege din ce material sa fie realizate, avand posibilitatea de a alege dintre satin sau poliester. De asemenea, tu vei decide care sa fie finisajul acestora, cele doua optiuni fiind: tiv buzunar sau carabine. 

In plus, avem o gama larga de dimensiuni pentru Steagurile NATO. Poti alege dintre urmatoarele marimi: 16 x 25 cm, 20 x 30 cm, 30 x 45 cm, 80 x 120 cm, 90 x 135 cm, 100 x 150 cm sau chiar 140 x 210 cm.

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza produse rezistente si de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. 

Iata cum sunt produse steagurile. Procesul debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de aceeasi culoare. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa. 

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.