Catarge telescopice portabile

Steag dreptunghiular personalizat

5 Reviews
Esti in cautarea unui mod inedit de promovare a companiei tale la urmatorul eveniment? Inceararca steagurile publicitare Vision.
De la 600,00 lei

Steag lacrima personalizat

Steag lacrima personalizat
2 Reviews
Iesi in evidenta, cu un cost redus! Steag imprimat cu logo, slogan si produsele tale!
De la 170,00 lei

Steag vela personalizat

Steag lacrima personalizat
Iesi in evidenta, cu un cost redus! Steag imprimat cu logo, slogan si produsele tale!
De la 140,00 lei

CATARG TELESCOPIC DIN ALUMINIU CU PRINT INCLUS

Catargul Telescopic din Aluminiu cu Print Inclus are doua calitati principale. Acest tip de catarg este realizat din aluminiu, fiind usor de montat, demontat si transportat. In plus, are un design elegant si si sunt foarte stabile. Pe langa acest lucru, ai posibilitatea de a personaliza drapelul si de a alege finisajele steagului. Acesta este realizat din Polyester si este recomandat pentru expunere la exterior.

Catargul poate avea, la alegere, lungimea maxima de 4, 5 sau 6 m si, in functie de aceasta, poti alege dimensiunea steagului, avand la dispozitie urmatoarele variante: 150 x 80 cm, 200 x 100 cm, 250 x 120 cm, 300 x 100 cm, 300 x 150 cm si 400 x 150 cm. In plus, steagurile pot avea si alte dimensiuni la cerere. 

Catargul telescopit face posibila afisarea numelui sau brandului tau in aer liber, pe plaja, pe partii de schi, la targuri, expozitii sau hoteluri. 

STEAG VELA PRODUS IN ROMANIA

Steagurile Vela pot fi personalizate cu textul tau si pot avea sau nu baza si catarg. Daca optezi pentru steaguri cu baza, atunci ai la dispozitie patru optiuni: Colac apa, Tepusa, Baza simpla si Baza premium. In cazul in care vrei ca Steagul tau sa aiba catarg, atunci poti alege marimea acestuia (S, M, L sau XL).  

In plus, avem o gama larga de dimensiuni pentru Steagurile Vela Personalizate. Poti alege dintre urmatoarele marimi: 200 x 55 cm, 260 x 60 cm, 340 x 80 cm, 450 x 85 cm. 

ACCESORII PENTRU CATARGE

In categoria de Catarge veti putea gasi accesorii utile in acest scop:

TALPA AUTO PENTRU CATARGELE TELESCOPICE DIN ALUMINIU -  confectionata din metal, se fixeaza sub roata autovehiculului, fiind usor de manevrat datorita greutatii reduse si a dimensiunii mici.

TEPUSA FIXARE CATARGE TELESCOPICE – ajuta la fixarea catargelor telescopice din aluminiu in pamant, nisip si zapada. 

TALPA METALICA LESTATA PENTRU CATARGE TELESCOPICE – accesoriu pentru sustinere catarg format din talpa metalica in forma de cruce pliabila.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.