Accesorii drapele, stegulete si fanioane

Accesorii drapele, stegulete si fanioane

Suport metalic pt bat steag cu 1, 2 sau 3 locuri

Suport metalic pt bat steag cu 1, 2 sau 3 locuri
De la 50,00 lei
Suport metalic cu 1, 2 sau 3 locuri pentru hampă (băț) se montează la intrarea în clădirii.
Accesorii drapele, stegulete si fanioane

Portdrapel din PAL melaminat

Portdrapel din PAl melaminat
75,00 lei
Portdrapel din pal melaminat, culoarea ciresului, finisat deosebit, fara a se vedea suruburile de fixare.

Pe Steag.ro poti gasi accesorii pentru drapele, steaguri si fanioane la preturi avantajoase. Ti-am pregatit suporturi metalice, bete pentru steag, portdrapel si suport podea de interior pentru drapele.

SUPORT METALIC

Iti punem la dispozitie suporturi metalice pentru stegulete si fanioane, care au o inaltime de 40 cm si sunt realizate din metal cu finisare deosebita si culoare bronz-aurie. Acestea sunt disponibile in varianta cu un brat, ideala atat pentru stegulete, cat si pentru fanioane, dar si cu doua sau trei brate, folosite doar pentru stegulete.  

De asemenea, pe site-ul nostru poti gasi suport metalic pentru bat steag cu una, doua sau trei locuri, si suport metalic pentru arborare in berna cu un loc normal si cu unul in berna. Acestea se fixeaza pe perete cu ajutorul a patru suruburi. 

BAT PENTRU STEAG

Tot in sectiunea de Accesorii vei gasi Batul pentru Steag, care este realizat din lemn si are o lungime de 2,5 m si un diametru de 3,2 cm. Lancea este lacuita si are un ornament auriu in varf.

PORTDRAPEL DIN PAL NELAMINAT

Portdrapelul din Pal Nelaminat are un finisaj deosebit, fiind de culoarea ciresului. Suruburile utilizate pentru fixarea acestuia sunt ascunse pentru a nu strica aspectul. Se poate utiliza in interior pentru a fixa drapelul.

PORTDRAPEL PREMIUM

Portdrapelul Premium este ideal pentru utilizarea in birouri, ambasade sau sali de protocol. Acesta este realizat din lemn combinat cu crom si are un aspect placut si elegant. Inaltimea sistemului este de 2,2 m, iar baza portdrapelului este de 29 cm.

SUPORT PODEA PENTRU DRAPELE

Suportul pentru drapele poate fi situat pe podelele din interiorul cladirilor. Acesta poate avea unul, doua sau trei locuri.  

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.