Steaguri Orizontale/Verticale

Steag dreptunghiular personalizat

5 Reviews
Esti in cautarea unui mod inedit de promovare a companiei tale la urmatorul eveniment? Inceararca steagurile publicitare Vision.
De la 600,00 lei

Steag vertical personalizat

Steag vertical personalizat
2 Reviews
Iesi in evidenta, cu un cost redus! Steag imprimat cu logo, slogan si produsele tale!
De la 360,00 lei

Steag orizontal personalizat

Steag orizontal personalizat
4 Reviews
Iesi in evidenta, cu un cost redus! Steag imprimat cu logo, slogan si produsele tale!
De la 115,00 lei

STEAGURI ORIZONTALE/VERTICALE PERSONALIZATE PRODUSE IN ROMANIA

Cauti steaguri de calitate, care sa aiba un pret avantajos? Comanda rapid si mai ieftin direct de la producator. Steag.ro este un producator de steaguri din Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de steaguri. 

Pe site-ul nostru vei putea gasi steaguri cu toate tarile lumii, fanioane, catarge, drapele si accesorii. Te asteptam cu produse de calitate la preturi avantajoase. In plus, iti putem personaliza steagul cu logo-ul sau textul tau.

Steagurile personalizate produse de Steag.ro au o calitate superioara. In functie de preferintele tale, poti alege finisajul acestora, avand ca optiuni: tiv buzunar, carabine si capse. Steagurile pot fi in forma de Lacrima, Vela sau Steaguri Orizontale/Verticale.

Steagurile Orizontale/Verticale pot fi personalizate cu textul ales de tine. De asemenea, ai posibilitatea de a alege finisajul din care acestea sa fie realizate (Tiv buzunar, Carabine, Capse). Aceasta categorie poate avea catarg telescopic de 4m cu baza de apa si este disponibila in mai multe dimensiuni. In cazul in care optezi pentru Steaguri Verticale, vei putea alege din urmatoarele dimensiuni:300 x 100 cm, 400 x 100 cm, 400 x 150 cm, 500 x 120 cm, 500 x 150 cm. Dimensiunile disponibile pentru Steagurile Orizontale sunt: 80 x 120 cm, 90 x 135 cm, 100 x 150 cm, 140 x 210 cm si 155 x 230 cm.

CUM SUNT PRODUSE STEAGURILE?

Avand o experienta de 15 ani, producatorul de steaguri Steag.ro realizeaza steaguri rezistente si de calitate superioara. Steagurile produse de Steag.ro sunt realizate cu pasiune si indemanare, pe baza multor ani de experienta. Procesul de realizare a steagurilor debuteaza cu fixarea culorilor, cu ajutorul unei imprimante dedicate productiei de steaguri. Acest fenomen se numeste sublimare, presupune trecerea, prin incalzire, a unei substante din stare solida direct in stare de vapori si are loc la o temperatura de 160 °C.

Dupa imprimare, materialul este spalat si se indeparteaza tratamentul pentru fixarea culorii, urmand ca steagurile sa fie finisate cu ajutorul masinilor de cusut. Acestea sunt realizate cu ata rezistenta la umezeala, de culoarea steagului. Steagurile pot fi prevazute cu tiv sau intaritura si pot avea diferite sisteme de prindere. 

Ulterior, steagurile sunt verificate cu atentie si sunt pregatite pentru livrare chiar la tine acasa.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.