Promotie drapele

Kit drapel România pentru... Kit drapel România pentru... 2
  • Pachet
370,00 lei
Kit complet pt arborare drapel Romania la interiorrecomandat pentru institutii publice si companii
Drapel Romania Drapel Romania 2
  • La reducere!
Promotie drapele

4 steaguri Romania

Steag Romania
De la 120,00 lei
ATENTIE: Aceste steaguri sunt din material economic, subtire  cu o rezistenta la vant scazuta. Sunt dedicate utilizari la exterior pe perioade scurte de timp si pe vreme buna.
Promotie drapele

Steag ROMI orizontal personalizat

Steag orizontal personalizat ROMI
De la 115,00 lei
Drapelul romilor  este drapelul internațional al etnicilor romi. A fost aprobat de reprezentanții a diferite comunități rome la primul Congres Mondial al Romilor, organizat  în 1971.

Te asteptam pe site-ul nostru cu preturi de neratat si cu oferte atractive. Iti punem la dispozitie patru seturi de fanioane si stegulete la un pret promotional. 

SET FANIOANE IMPRIMATE MEMBRE UE

Setul de Fanioane Imprimate cu statele Membre UE este format din 28 de fanioane realizate din satin, care sunt executate dublu fata. Acestea sunt finisate cu snur galben de jur-imprejur si au ciucuri galbeni. Dimensiunea fanioanelor este de 16 x 25 cm.

SET STEGULETE IMPRIMATE MEMBRE UE

Setul de Stegulete Imprimate cu statele Membre UE este format din 28 de stegulete cu o dimensiune de 16 x 25 cm. Acestea sunt realizate din satin si sunt finisate cu gata. 

SET STEGULETE IMPRIMATE ROMANIA CU BETISOR PLASTIC

Setul de Stegulete Imprimate Romania cu Betisor de Plastic poate fi de 50 sau de 100 de bucati. Steguletele sunt realizate din polyester si sunt ideale pentru evenimente in aer liber. Dimensiunea acestora este de20 x 30 cm, iar betisorul din plastic are o lungime de 30 cm. 

SET STEGULETE IMPRIMATE AUTO ROMANIA

Setul de Stegulete Imprimate Auto Romania cuprinde stegulete din polyester, imprimate cu drapelul Romaniei prin policromie. Acestea au o dimensiune de 25 x 35 cm si au tiv perimetral si buzunar de prindere pe suport auto, care se va fixa pe geamul masinii. Suportul auto este din plastic de culoare alba si are o inaltime de 33 cm

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.