GARANTIE

Garantia se solutioneaza la sediul COLOR TUNING SRL prezentat in pagina de contact http://www.steag.ro/contact prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

Garantia este solutionata in maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea produsului. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Legea Garantia se aplica in conformitate cu HG 394/1995 si HG 786/1996.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, insotite de urmatoarele documente: bonul sau factura de achizitie emisa de COLOR TUNING SRL (copie).

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Produsul a fost montat necorespunzator.

Defecte cauzate de utilizare defectuasa.

Pierderea sau deterioararea certificatului de garantie.

Neprotejarea prin arborare drapel la viteze de vant mai mari de 40 km / h.

Steagul a fost gresit aleas sau a fost utilizat pentru alt scop decat cel indicat de client.

Finisajele drapelului cerute de catre client nu se potrivesc cu sistemul de prindere.

Drapelul, steagul personalizat, fanionul, steguletul sau alt accesoriu de fixare si arborare a steagurilor sau drapelelor prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare

Acte de vandalism

Orice reclamatie se primeste in scris prin fax 021.424.16.39 sau pe email la contact@steag.ro si se va raspunde in termen de 3 zile de la data inregistrarii. In cazurile speciale in care nu se poate constata in cadrul societatii deficienta produsului in garantie si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare a produsului, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.