Catarg fibra de sticla  model windtracker sau banner lift

Catarg conic din fibra de sticla - WINDTRACKER

4.200,00 lei
cu TVA

Catarge din fibra de sticla,  import Suedia, acestea beneficiază de o garanție extinsa de 10 ani si livrare gratuita in București/Ilfov.

Inaltime
  • 6 metri
  • 8 metri
  • 9 metri
  • 10 metri
  • 12 metri

https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f95676ca4d91.jpg https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f95674964547.jpg https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f9567ba8cb9c.jpg https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f95689dc2a51.jpg https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f95689ddda42.jpg https://steag.ro/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f95689e052eb.jpg

Catarg conic din fibra de sticla  - model  WINDTRACKER sau BANNER LIFT

Catarg din fibra de sticla, culoare alba, forma conica, complet echipat cu armatura de fixare in beton, cu balama pentru rabatare.

Are braț rotativ  MOBIL cu lance din duraluminiu de 1.5 m lungime maxim, inele de prindere a steagului de catarg.

Contragreutatea pentru menținerea steagului întins si toate accesoriile necesare sunt incluse

Pentru montare / demontare / schimbare steag , NU este necesar sa rabați catargul la sol


Este cel mai simplu mod de a va afișa drapelul, acesta fiind vizibil si in cazul in care intensitatea vântului este scăzută datorita brațului rotativ situat la partea superioara a catargului.

Steag.ro
Catarg sectional din aluminiu - ROTOARM

Recomandări de intreținere steag / drapel de exterior:

 

Durata de viață a steagului este de 6-9 luni de la arborare, dar depinde de condițiile atmosferice, de smogul  din aer

(dacă sunt arborate lângă un drum intens circulat și prăfuit) Se recomandă spălarea la o temperatură de maxim 30 de grade, 

la cel mult 1- 2 luni de la expunere; nu se stoarce manual si nu se folosesc înălbitori la spălare,

dar puteți folosi puțin detergent de rufe.

 

 

Pentru prelungirea duratei de expunere se recomandă ca la rafale de vânt de peste 45 km/h  drapelul/steagul să fie coborat de pe catarg

De ce să lucrezi cu noi  ?

 

  

Am produs 65.000 de steaguri pentru companii și institutii publice, am ajutat in alegerea corecta mii de clienți, am realizat mii de simulări grafice pentru steagurile personalizate cu logo sau mesaje și am încheiat parteneriate și relații de prietenie cu cei care au incredere în produsele noastre.

Nu știi ce finisaj al steagului să alegi; pentru lance sau pentru catarg, cu capse sau bride textile, orizontale sau verticale, mai trebuie să alegi și dimensiunea... pare complicat, dar  noi suntem aici pentru tine !

Formularul de contact , email sau telefonul sunt in asteptare pentru tine!

Fara Review-uri

6 alte produse in aceeasi categorie:

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.