Catarge aluminiu steaguri

CATARG SECTIONAL DIN ALUMINIU ROTOARM

Cea mai buna varianta de a afisa un drapel este fixarea acestuia pe catarg. Steag.ro ti-a pregatit doua variante. Prima varianta este Catargul Sectional din Aluminiu Rotoarm, datorita caruia drapelul va ramane vizibil si in cazul unui vant puternic. Acest lucru este posibil gratie bratului rotativ situat in partea superioara a catargului. Lungimea bratului este de maxim 1,5 metri, acesta putand fi prevazut cu o terminatie de aluminiu de culoare argintie. Drapelul va putea fi schimbat prin rabatarea catargului, care are in partea inferioara o balama. Pe langa catarg, vei primi si un sistem de rotire la 360 de grade, un brat orizontal pentru sustinerea drapelului, contragreutate, inele de plastic pentru fixarea drapelului, cat si armatura pentru fundatie.

CATARG SECTIONAL DIN ALUMINIU WINDTRACKER

Cea de-a doua varianta este Catargul Sectional Windtracker, in cazul caruia drapelul este fixat de un brat metalic rotativ, care poate cobori si se poate ridica. Astfel, poti avea acces usor la drapel, fara sa fii nevoit sa rabatezi catargul. Pe langa, acesta, vei primi si un varf ornamental de culoare argintie, cordelina aflata la interiorul catargului, usa de acces pentru manipulare drapel, inele de plastic pentru ridicare si coborare, contragreutate si armatura pentru fundatie.

ACCESORII PENTRU CATARGE

In categoria de Catarge veti putea gasi accesorii utile in acest scop: Talpa auto din aluminiu, Recipient apa/nisip pentru extragreutate, Baza pentru catarge, Tepusa fixare sau Talpa metalica lestata.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.