Un alt proiect drag noua - drapele Romania, UE si PetStar Holding

Ca pionieri în industria de ambalaje din România, Pet Star,  au pus întotdeauna un accent deosebit pe inovație. Investițiile constante în tehnologia de producție utilizată, dezvoltarea de noi produse, îmbunătățirea proceselor de management și distribuție, ne permit să facem față oricărei provocări în producția de ambalaje PET și livrarea lor în timp record în regiune.

Totodata pentru o semnaliza  locatia , prieteni nostri au decis sa punem la punct un proiect de  executie a steagurilor solicitate impreuna cu suportii aferenti.

In functie de cerinte, am stabilit impreuna ca sistemele telescopice din aluminiu cu destinatie temporara ( fara a fi nevoie de fixare in fundatie de beton)  sunt cele mai indicate.

Am ales inaltimea de 6m  si fixare  cu baza lestata cu dale de beton.

Steagurile sunt de 2 m inatile si 1 m latime.

Aceste sisteme se pot roti liber 360 de grade , pe directia vantului, ceea ce le conferta o durata de viata mai mare a steagurilor in timp.

Comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu momentan

Comentariu nou

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.