Semnalizare locatie stand la expozitia Romexpo

NHR Agropartners inseamna branduri recunoscute promovate cu succes in Romania: Deutz-Fahr, New Holland, JCB, Poettinger, Hardi, Bogballe, Hydrac, Sfoggia, Fantini, Einboeck.

NHR Agropartners colaboreaza cu producatori de utilaje agricole de top precum Deutz-Fahr din Germania, Hardi si Bogballe din Danemarca, Poettinger, Einboeck, Hydrac din Austria, Sfoggia din Italia pentru echipamente de semanat si prasit, Olimac si Fantini din Italia pentru echipamente de recoltat porumbul si floarea soarelui, Gregoire din Franta pentru recoltarea mecanizata a strugurilor, oferind deja de multi ani clientilor o gama completa de echipamente si utilaje agricole.

Toate aceste utilaje trebuie sa fie cunoscute si cum se poate face repede, bine si ieftin - simplu : cu steaguri personalizate.

Fie ca avem de a face cu filialele beneficiarului, fie ca este expozitie, fie ca suntem pe terenul agricol,  semnalizam  marca unui utilaj cu steagul imprimat aferent

Comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu momentan

Comentariu nou

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.