Drapelul României purtat cu mândrie

Anul trecut am pornit într-o expediție mai lungă. Am început în Europa, dar destinația finală era America de Sud. Urma să mă întâlnesc cu persoane din toate colțurile lumii. Așa că am decis că vreau să reprezint România, chiar dacă nu eram în vreo competiție.

M-am gândit inițial la un steag pe care să îl arborez unde pe Machu Picchu sau alt munte din America de Sud. Dar apoi am zis că vreau să încerc ceva diferit. În fond, eu porneam într-o explorare mai largă, nu aveam ca scop să ating un anume vârf de munte sau un singur obiectiv.

Ce am făcut? Am decis să iau un steag al României pe care să-l am la rucsac, vizibil, pe tot parcursul călătoriei. Evident că nu puteam să aleg orice steag. Aveam nevoie de unul suficient de mare ca să fie ușor de observat, dar suficient de mic ca să nu mă incomodeze la drum. Un steag pe care să-l pot prinde ușor la rucsac și să știu că rămâne acolo, nu zboară la prima adiere de vânt. Și sigur, mai trebuie să fie rezistent și la condiții meteo nefavorabile, să nu mă trezesc că se strică materialul, culorile, la prima ploaie mai serioasă.

Sincer, am avut o clipă în care m-am gândit că poate era mai bună ideea cu arborarea steagului pe un munte. În fond e mult mai simplu de găsit, e un steag comun, care se găsește la mai toți producătorii de asemenea produse. Apoi am găsit fabrica de steaguri, care permite atât formate clasice cu cele mai comune dimensiuni, genul bun de arborat pe munți, pe casă sau pe unde e cazul. Dar au și opțiunea de realiza steaguri personalizate, de orice dimensiuni.

În plus, materialele folosite sunt rezistente în orice condiții atmosferice, sunt stabile UV și antistatice. Nu se scămoșează și nu se șifonează. Iar dacă e să alegi unul pe care să-l poți arbora pe un munte, pentru că recunosc, am în gând să fac și asta la următoarea expediție, fabrica de steaguri oferă suport cu capse metalice pentru prindere banner stradal care au o tensiune la rafale de vând de 1042 kN/m2. Pe lângă asta, deformarea la căldură e minimă, de maxim 2% atât pe lungime cât și pe lățime.

Cu alte cuvinte, pentru mine a fost exact ce visam. Și trebuie să mă laud: steagul meu prins la rucsac a fost admirat de toți cei cu care m-am întâlnit pe parcursul călătoriei mele!

Comentarii (0)

Nu exista niciun comentariu momentan

Comentariu nou

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.