Accesorii Catarge

Catarge vela si lacrima

Colac apa / nisip pentru extragreutate

Recipient apa/nisip pentru extragreutate
70,00 lei
Colacul pentru apa se aseaza peste baza cruce a steagurilor pentru o stabilitatea sporita.
Catarge vela si lacrima

Baza fixare recipient apa de tip umbrela - 14L

Recipient apa/nisip pentru extragreutate
180,00 lei
Proiectata pentru a fi folosita la exterior cat si interior, baza apa poate fi folosita la orice steag lacrima sau vela. Capacitate: 14L

Pe Steag.ro poti gasi accesorii pentru catarge la preturi avantajoase. Ti-am pregatit baza pentru catarge ideala pentru plaja, baza cruce economica, recipient apa/nisip pentru extragreutate, tepusa fixare catarge plaja, talpa auto pentru catarge telescopice din aluminiu, tepusa fixare catarge telescopice si talpa metalica lestata. 

BAZA PENTRU CATARGE

Steag.ro iti pune la dispozitie doua optiuni: Baza Premium in 3 Spite pentru Catarge Event Plaja si Baza Cruce Ecomomica. Prima dintre ele este usor de adaptat pentru toate dimensiunile de steaguri si se poate utiliza in interior pe orice tip de pardoseala, cat si in exterior pe pamant. Acest tip de baza pentru catarge are culoarea argintie si o greutate de 4 kg. Baza Cruce Economica poate fi utilizata atat in exterior, cat si in interior, are culoarea gri si este mult mai usoara, avand o greutate de 1 kg. Aceasta se poate utiliza atat la steagurile lacrima, cat si la cele vela. Peste acestea se poate aseza Recipientul apa/nisip pentru extragreutate, pentru a spori stabilitatea.

TEPUSE FIXARE

Pe site-ul nostru vei gasi doua variante de tepuse pentru fixarea catargelor. Primul tip este Tepusa Fixare Catarge Plaja Lacrima/Vela, care are o greutate de 1,7 kg, culoare argintie si dimensiunile de 53 x 6 x 6 cm. Se poate adapta la steaguri de orice dimensiune si se utilizeaza in exterior. Cea de-a doua optiune este Tepusa Fixare Catarge Telescopice, care ajuta la fixarea catargelor in pamant, nisip si zapada.

TALPI PENTRU CATARGE

Si in cazul talpilor pentru catarge iti vom oferi doua optiuni din care poti alege. Talpa Auto pentru Catarge Telescopice din Aluminiu, care este confectionata din metal, se fixeaza sub roata autovehiculului, si este usor de manevrat datorita greutatii reduse si a dimensiunii mici. Cel de-al doilea tip este Talpa Metalica Lestata pentru Catarge Telescopice, care este formata dintr-o talpa metalica pliabila in forma de cruce si care se poate achizitiona cu sau fara dale de beton. Cele doua tipuri sunt ideale pentru catarge de 4,5 sau 6 m inaltime.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.